Live en eventueel online HIC & ART Kennisfestival 2021

 

Dinsdag 23 November 2021

Op dinsdag 23 November 2021 organiseert Frits&Gijs vanuit de Doelen in Rotterdam een uitgebreid kennisfestival met een grote hoeveelheid inleidingen en workshops

Wat kun je verwachten?

Inschrijven voor het fysiek deelnemen aan het HIC & ART congres is per 10 November niet meer mogelijk. Er kan alleen nog voor online deelname worden ingeschreven.

Er zijn veel nieuwe ontwikkelingen gaande binnen de klinische settings van de geestelijke gezondheidszorg. Ontwikkelingen die we jullie niet willen onthouden. Er wordt gewerkt aan een nieuwe update van het werkboek High & Intensive Care. Er verschijnen geregeld publicaties in internationale tijdschriften van Nederlandse bodem. Publicaties en ook proefschriften waar we trots op mogen zijn. Er zijn uitwisselingen met collega’s uit België en Tsjechië op het gebied van Active Recovery Triad. De eerste HIC-opleiding afgestudeerden hebben al twee jaar geleden hun diploma uitgereikt gekregen en afgelopen december is er weer een lichting afgestudeerd. Op dit moment is de derde lichting al bezig met de HIC-opleiding. Er zitten ‘learning experiences’ in de pijplijn etcetera, etcetera. Kortom, er is genoeg te melden om in het november 2021 weer een congres te organiseren.
De datum is gepland. Zet deze alvast in je agenda: dinsdagmiddag en dinsdagavond 23 november 2021. De locatie is in de Doelen Rotterdam gevonden. De Doelen is een concertgebouw, poppodium, congresruimte, festivalhart, bruisende hotspot én rijksmonument in het hart van Rotterdam. Het idee is om vanuit een pop-up-studio een online en ‘live’ kennisfestival te organiseren. Volledig online en coronaproof. Wat er ook gebeurt, hoeveel golven er ook volgen, dit congres gaat online door. En daarnaast bieden we nu ook de mogelijkheid om ‘live’ aanwezig te zijn in Rotterdam.

We gaan diverse inleidingen en presentaties laten zien. Allemaal online toegankelijk voor de deelnemers, vanuit huis of werk. En voor het publiek in de Doelen. Kortom, kwaliteit en diversiteit zoals jullie gewend zijn. Het festival gaat zeker slagen als we als vanouds jullie bijpraten, samen kennis delen en samen brainstormen over de toekomst van HIC &ART. De nog steeds sluimerende pandemie mag geen belemmering zijn voor deze belangrijke ontwikkeling in Nederland.

Dus meld je hier aan en laat weten dat je komt. Wij dragen zorg voor een mooi programma en gaan alles uit de kast halen om ook van de editie november 2021 een succes te maken.
Accreditatie toegewezen voor VV&VN (5 pt), Registerplein (5 pt), VSR (5 pt) en NVvP (5 pt).

Nieuw! Studentenkorting bij Frits&Gijs. 

 

Bij Frits&Gijs krijgen studenten (welke studiefinanciering via DUO-ontvangen) voortaan een interessante korting op de toegang voor onze evenementen. We starten met een proefperiode tijdens het Online HIC & ART Kennisfestival 2021 op dinsdag 23 november vanuit de Doelen in Rotterdam. Als de proef slaagt, gaan we de studentkorting voor alle evenementen invoeren. Dus ben je student, doe je voordeel en zegt het voort.

Prijs deelname festival

– € 274,00 *

Studenten die studiefinanciering krijgen via DUO  € 82,64*

* excl. B.T.W.   |   incl. 10% afdracht aan de stichting HIC@ART   |   onder voorbehoud toezending theecatering bij online doorgaan

Onze Partners

Share This