Online HIC & ART Kennisfestival 2021

 

Dinsdag 23 November 2021

Op dinsdag 23 November 2021 organiseert Frits&Gijs vanuit de Doelen in Rotterdam een uitgebreid kennisfestival met een grote hoeveelheid inleidingen en workshops

Wat kun je verwachten?

Het zijn rare tijden. De coronapandemie duurt lang en zowel cliënten als familieleden, naastbetrokkenen en professionals zitten aan huis gekluisterd. Ondertussen zijn er wel nieuwe ontwikkelingen gaande binnen de klinische settings van de geestelijke gezondheidszorg. Ontwikkelingen die we jullie niet willen onthouden.

Er wordt gewerkt aan een nieuwe update van het werkboek High & Intensive Care. De respijthuizen in Nederland zijn in opkomst. Er verschijnen geregeld publicaties in internationale tijdschriften van Nederlandse bodem. Publicaties waar we trots op mogen zijn. Er zijn uitwisselingen met collega’s uit België en Tsjechië op het gebied van Active Recovery Triade. Bij de HIC-opleiding zijn er twee lichtingen studenten afgestudeerd, zowel 2 jaar geleden als ook in december 2020. Op dit moment is de derde lichting al bezig met de HIC-opleiding. Er zitten ‘learning experiences’ in de pijplijn etcetera, etcetera. Kortom, er is genoeg te melden om in het najaar van 2021 een kennisfestival te organiseren.

De datum is gepland. Zet deze alvast in je agenda: dinsdag 23 november 2021. Het Online kennisfestival organiseren we in samenwerking met de Doelen in Rotterdam. De Doelen is een concertgebouw, poppodium, congresruimte, festivalhart, bruisende hotspot én rijksmonument in het hart van Rotterdam. Het idee is om vanuit een pop-up-studio een uitgebreid online kennisfestival te organiseren. Volledig online en coronaproof. Wat er ook gebeurt, hoeveel golven er ook volgen, dit festival gaat door.

We proberen een normaal en uitgebreid kennisfestival aan te bieden met een grote hoeveelheid inleidingen en workshops. Allemaal online toegankelijk voor de deelnemers. Denk bijvoorbeeld aan een podium voor de onderzoekers, een speciaal blok voor de auditoren, een platform voor de ontwikkelingen op het gebied van respijthuizen, een online lounge waar je gewoon even kan bijpraten met collega’s uit het land, een online debatkamer, een tube-kanaal met films etc. Kortom, kwaliteit en diversiteit zoals jullie gewend zijn.

Het festival gaat zeker slagen als we als vanouds samen kennis delen en samen brainstormen over de toekomst van HIC, ART en respijthuizen. De pandemie mag geen belemmering zijn voor deze belangrijke ontwikkeling in Nederland.

Dus meld je alvast aan en laat weten dat je komt. Wij dragen zorg voor een mooi programma en gaan alles uit de kast halen om ook van de editie november 2021 een succes te maken.

Kom je ook?

Accreditatie wordt aangevraagd voor NVvP, VVGN, VSR, VV&VN en Registerplein.

Nieuw! Studentenkorting bij Frits&Gijs. 

 

Bij Frits&Gijs krijgen studenten voortaan een interessante korting op de toegang voor onze evenementen. We starten met een proefperiode tijdens het Online HIC & ART Kennisfestival 2021 op dinsdag 23 november vanuit de Doelen in Rotterdam. Als de proef slaagt, gaan we de studentkorting voor alle evenementen invoeren. Dus ben je student, doe je voordeel en zegt het voort.

Prijs deelname + boek “HIC werkboek” + theecatering € 274,00 excl. B.T.W.
Prijs  deelname voor studenten die studiefinanciering krijgen via DUO + boek “HIC werkboek” + theecatering € 82,64 excl. B.T.W.
Mogelijk komt het “HIC werkboek” na het congres uit.

 

Share This