Online HIC & ART Kennisfestival 2021

 

Dinsdag 23 November 2021

Op dinsdag 23 November 2021 organiseert Frits&Gijs vanuit de Doelen in Rotterdam een uitgebreid kennisfestival met een grote hoeveelheid inleidingen en workshops

Wat kun je verwachten?

We hebben rare tijden achter de rug. De corona pandemie duurde langer dan verwacht en zowel cliënten als familieleden, naast betrokkenen en professionals zaten aan huis gekluisterd. Ondertussen zijn er wel nieuwe ontwikkelingen gaande binnen de klinische settings van de geestelijke gezondheidszorg. Ontwikkelingen die we jullie niet willen onthouden.

Er wordt gewerkt aan een nieuwe update van het werkboek High & Intensive Care. Er verschijnen geregeld publicaties in internationale tijdschriften van Nederlandse bodem. Publicaties en ook proefschriften waar we trots op mogen zijn. Er zijn uitwisselingen met collega’s uit België en Tsjechië op het gebied van Active Recovery Triad. De eerste HIC-opleiding afgestudeerden hebben al twee jaar geleden hun diploma uitgereikt gekregen en afgelopen december is er weer een lichting afgestudeerd. Op dit moment is de derde lichting al bezig met de HIC-opleiding. Er zitten ‘learning experiences’ in de pijplijn etcetera, etcetera. Kortom, er is genoeg te melden om in het november 2021 weer een congres te organiseren.

In 2022 plannen we weer een ouderwets en groots ‘live’ evenement. Dit jaar kiezen we voor de zekerheid nog even voor een online-bijeenkomst. Het virus is namelijk nog niet helemaal weg en we willen het evenement in 20121 sowieso door laten gaan. Vandaar dat we kiezen voor een online congres.

De datum is gepland. Zet deze alvast in je agenda: dinsdag 23 november 2021. De locatie is in de Doelen Rotterdam gevonden. De Doelen is een concertgebouw, poppodium, congresruimte, festivalhart, bruisende hotspot én rijksmonument in het hart van Rotterdam. Het idee is om vanuit een pop-up-studio een online kennisfestival te organiseren. Volledig online en coronaproof. Wat er ook gebeurt, hoeveel golven er ook volgen, dit congres gaat door.

We gaan diverse inleidingen en presentaties laten zien. Allemaal online toegankelijk voor de deelnemers, vanuit huis of werk. Kortom, kwaliteit en diversiteit zoals jullie gewend zijn. Het festival gaat zeker slagen als we als vanouds jullie bijpraten, samen kennis delen en samen brainstormen over de toekomst van HIC &ART. De nog steeds sluimerende pandemie mag geen belemmering zijn voor deze belangrijke ontwikkeling in Nederland.

Dus meld je hier aan en laat weten dat je komt. Wij dragen zorg voor een mooi programma en gaan alles uit de kast halen om ook van de editie november 2021 een succes te maken.

Doe je ook mee op 23 november? Schrijf je hier in.

Accreditatie wordt aangevraagd voor NVvP, VSR, VV&VN en Registerplein.

Nieuw! Studentenkorting bij Frits&Gijs. 

 

Bij Frits&Gijs krijgen studenten (welke studiefinanciering via DUO-ontvangen) voortaan een interessante korting op de toegang voor onze evenementen. We starten met een proefperiode tijdens het Online HIC & ART Kennisfestival 2021 op dinsdag 23 november vanuit de Doelen in Rotterdam. Als de proef slaagt, gaan we de studentenkorting voor alle evenementen invoeren. Dus ben je student, doe er je voordeel mee en zegt het voort.

Prijs deelname + theecatering € 274,00 excl. B.T.W.
Prijs  deelname voor studenten die studiefinanciering krijgen via DUO + theecatering € 82,64 excl. B.T.W.

Onze Partners

Share This