F-ACT Feest 2023
Jubileum congres, kennisfestival & feest

 

Donderdag 22 Juni 2023

Frits&Gijs organiseert in samenwerking met vele partners op donderdag 22 Juni 2023 het jaarlijkse F-ACT congres vanuit de Rijtuigenloods in Amersfoort.

banner F-ACT congres

Wat kun je verwachten?

Op donderdag 22 juni 2023 organiseert F-ACT Nederland samen met vele partners de 20e editie van het jaarlijkse F-ACT Congres in de Rijtuigenloods in Amersfoort. Het wordt een bijzondere jubileum-editie met een uitgebreid kennisfestival en aansluitend in de avond een groot feest.

Een aantrekkelijke locatie in Nederland

We gaan het congres, kennisfestival en feest organiseren in en rondom de Rijtuigenloods in Amersfoort. De Rijtuigenloods is een voormalige treinreparatiewerkplaats en tegenwoordig evenementenlocatie op de wagenwerkplaats in Amersfoort. Tijdens de dag verspreiden de deelnemers zich ook voor een klein deel over de binnenstad van Amersfoort. Het centrum van Amersfoort biedt interessante locaties voor het organiseren van werkbezoeken en workshops op locatie. Voor wie wil organiseren we in de avond ook een groot feest, met foodtrucks, Dj’s en diverse liveoptredens.

Bereikbaarheid en faciliteiten

Amersfoort is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer, de trein stopt letterlijk voor de deur. En op het eigen beveiligde parkeerterrein van de Rijtuigenloods is voldoende gratis parkeergelegenheid. Er zijn daarnaast voldoende restaurants, betaalbare B & B’s en hotels om er een leuke dag uit van te maken, samen met je teamleden of collega’s uit het land.

Het programma

We starten met een plenaire opening en lezing. Ook blikken we terug in de tijd. Wat hebben we bereikt in de afgelopen jaren? Daarna kunnen jullie kiezen uit goed afgestemde en gevarieerde routes langs de grote zaal, workshops binnen de wagons van de Rijtuigenloods. Omdat het feest is zorgen wij ook voor koffie of thee met een verrassing. De lunch wordt verzorgd op het centrale cateringplein op de hoofdlocatie in de Rijtuigenloods.

Buitenprogramma

Het is ook mogelijk om een korte wandel-, en/of fietstocht te maken langs vernieuwende leer- en werkprojecten. Daarnaast maken we gebruik van locaties in de nabijheid is er ook de mogelijkheid om een F-ACT-team te bezoeken. We gaan in gesprek met medewerkers van burgerinitiatieven, buurthuizen, werkprojecten, en vernieuwende groene projecten binnen de regio Amersfoort.

Informatiemarkt

Uiteraard kun je ook snuffelen in de nieuwste tijdschriften, boeken en/of je laten informeren over nieuwe methodieken, technische snufjes en andere voor jullie relevante ontwikkelingen op de informatiemarkt.

Alle beroepsgroepen onder een dak

Het congres is interessant voor alle beroepsgroepen, met uiteraard ook een grote betrokkenheid van de ervaringsdeskundigen en familie-ervaringsdeskundigen. En omdat het feest is, is het congres ook toegankelijk voor collega’s die in de kliniek werken, binnen de crisisdienst, een beschermde woonvorm of anders. We willen dit jubileumcongres graag groots vieren met zoveel als mogelijk mensen.

Remmers van Veldhuizenlezing

De Remmers van Veldhuizen-lezing wordt dit jaar verzorgd door Koen Westen. Koen is docent bij Hogeschool Avans, vicevoorzitter van het centrum certificering ACT en F-ACT (CCAF) en een van de ACT en F-ACT pioniers van het eerste uur.

Korting

Leden van vereniging F-ACT Nederland krijgen 25 euro excl. 21% B.T.W. korting op de toegangsprijs. Cliënten zonder dienstbetrekking betalen slechts 100 euro excl. 21% B.T.W. om toegang te krijgen. Ook studenten kunnen in aanmerking komen voor korting. Omdat het dit jaar feest is bieden we ook een korting aan voor teams of groepen. Als je met een heel team wil komen of een groep, dan bieden we een interessante korting. Interesse? neem contact met ons op via het contactformulier. 

Kom je ook op donderdag 22 juni naar Amersfoort?

Accreditatie is aangevraagd voor VSR, VV&VN, SKJ, FGzPt, NIP/NVO, Registerplein, NVvP, VVGN en NVRG.

Share This