HIC/ART platformmiddag (gratis)

Donderdag 25 juni 2020, online
inschrijven niet meer mogelijk

Stichting High & Intensive Care wil graag recente kennis en recente praktijkervaringen blijven uitwisselen in 2020. Vanwege de Covid19-pandemie is het niet mogelijk om dit fysiek te doen en met grote groepen bij elkaar te komen. Om die reden organiseert Stichting HIC op donderdagmiddag 25 juni 2020 een eerste online platformmiddag van 15:00 t/m 17:00.

Wat kun je verwachten?

We starten met een plenaire inleiding door Bouke Bijnsdorp, directeur bij GGZ Ingeest en voorzitter van Stichting HIC. Vervolgens zijn er vier workshops die je kunt volgen en we sluiten af met een plenair debat. Tijdens de workshops geven vier Experts hun visie op actuele thema’s: zoals de implementatie van de wet verplichte GGZ, Netwerkpsychiatrie, het Sherpa-team en andere actuele onderwerpen.

Vaker online met stichting HIC

Als deze eerste onlineplatformmiddag slaagt herhalen we de middag nog een keer in het najaar van 2020 en breiden we het programma uit met meer workshops en inleidingen.

Doelgroep

De eerste onlineplatformmiddag op donderdag 25 juni 2020 is toegankelijk voor medewerkers van HIC- en ART-teams, managers, directeuren, bestuurders, familieleden en andere geïnteresseerden.

Kosten

Aan de deelname van deze onlineplatformmiddag zijn geen kosten verbonden. De platformmiddag in juni 2020 is kosteloos en voor iedereen die interesse heeft vrij toegankelijk.

Hoe gaat het in zijn werk?
Om deel te nemen kun je, je online inschrijven via de inschrijfpagina op de website van www.fritsengijs.nl. Vervolgens ontvang je direct een bevestiging van je deelname per email. Daarna ontvang je mail met een inlogcode en wachtwoord. En de naam van de website waar je in kunt loggen. Op deze website staat ook het volledige programma en kun je pdf’s van de presentaties en abstracts downloaden.

Accreditatie

Voor deze eerste online platformmiddag wordt geen accreditatie aangevraagd. We gaan wel onderzoeken of het mogelijk is om voor de volgende onlineplatformmiddagen accreditatie aan te vragen.

We doen er alles aan om contact te houden met iedereen die geïnteresseerd is in de actuele ontwikkelingen op het gebied van High & Intensive Care en Active Recovery Triade. Vanzelfsprekend hopen we dat jullie ook geïnteresseerd zijn in deze nieuwe vorm van ervaringen uitwisselen en dat er vele mensen inloggen op donderdag 25 juni. Zet de datum alvast in je agenda en meld je hier aan.

Hartelijke groet,

Het bestuur van Stichting HIC

Onze Partners

logo art
Share This